Fu’s Subcutaneous Needling (FSN)

Fu’s Subcutaneous Needling (FSN)

 

Dit is een nieuwe behandeling dat is uitgevonden door de deskundige Zhonghua Fu. Dit is een goede behandeling tegen klachten als: migraine, blaasontsteking, stress, vermoeidheid, slapeloze nachten, verstijfde schouders, tenniselleboog, nekpijn, onderrugpijn, ischias, tendinitis, fibromyalgie, trigeminale pijn en hernia.

 

De FSN heeft onze mind-set op accupunctuur veranderd. normaal gesproken wordt acupunctuur uitgevoerd door een vaste naald loodrecht in de epidermis, derma, subcutaan, vet, fascia of in de spieren. Terwijl FSN bedoeld is om alleen horizontaal en op subcutaan niveau te worden ingebracht. Door manipulatie toe te passen in een zwaaiende manoeuvre, kan FSN het maximale stimulatie-effect produceren en patiënten minimale stress te beleven. FSN leidt niet tot irritatie, pijn, gevoelloosheid of  depressie, omdat het op subcutaan niveau wordt ingebracht. Dit zal op termijn leidden tot goede resultaten en de klachten verhelpen.

 

FSN kan een aanzienlijke en onmiddellijke verlichting bieden en soms sneller werken dan anesthesie.

 

FSN kan worden gebruikt om de meridianen te deblokkeren en de collaterals langdurig en uitgebreid te activeren, het metabolisme te bevorderen en het zelfherstellend vermogen te verbeteren. Hierdoor herstelt het menselijk lichaam van aandoeningen en klachten zonder medische tussenkomst.