Over Youai Ye

Welkom in Hua xia

Er zijn duizenden beoefenaars in Nederland die zich bezighouden met acupunctuur en kruidentherapie. Blij dat je ons hebt gevonden, dit is een van de meest vooraanstaande klinieken op het gebied van Chinese geneeskunde.

Over Youai Ye

Youai Ye

Voordat hij in 2003 naar Nederland verhuisde, een universitair geschoolde arts met meer dan 18 jaar ervaring als therapeut en werkzaam in een ziekenhuis.

Youai Ye is een geregistreerd arts Chinese geneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Chinese Geneeskunde Zhong De meeste behandelingskosten kunnen worden vergoed door de contractuele ziektekostenverzekeraar. We gebruiken acupunctuur, kruidengeneeskunde en massagetherapie om u op een alomvattende manier hoogwaardige Chinese geneeskundediensten te bieden. Youai Ye studeerde in 1986 af met een bachelordiploma aan het Chengdu College of Traditional Chinese Medicine. Hij heeft vele jaren klinische ervaring in het Chinees geneeskunde en acupunctuur en werkte op de revalidatieafdeling van het Chengdu Aerospace Hospital. Jarenlang heeft hij een rijke klinische ervaring, vooral voor tenniselleboog, lumbale hernia en ischias. Hij is ook bedreven in massagebehandeling voor frozen shoulder, cervicale spondylose en andere pijnen om tot goede resultaten te komen. Sinds 2003 houdt hij zich bezig met traditionele Chinese acupunctuur en moxibustie in Nederland. Ik werk nu 18 jaar. Ik ben lid van de Chinese Medicine Association. De meeste behandelingskosten worden gedekt door je eigen ziektekostenverzekeraar. Ik neem vaak deel aan academische seminars van buitenlandse Chinese geneeskunde en acupunctuurdeskundigen om Chinese geneeskunde-ervaring te bespreken en uit te wisselen met Chinese geneeskundigen. Ik doe vaak mee aan Chinese medische experts. De Nederlandse mentor-expert narscholing, en bedreven in de klinische toepassing van drijvende naalden, heeft onmiddellijke effecten op verschillende acute en chronische pijnsymptomen. Hij is bedreven in Chinese kruidenformules van Chinese kruidenthee en schrijft verschillende recepten voor verschillende ziekten. Voor interne geneeskunde en chirurgie, endocriene stoornissen, vermoeidheid, slapeloosheid, menopauze, en gynaecologische aandoeningen zijn erg behulpzaam bij het reguleren

 

Traditionele Chinese geneesmiddelthee is een puur natuurlijke plant. Het is een onderwerp van kennis over de bron, productie, prestatie, werkzaamheid en klinische toepassing van verschillende traditionele Chinese medicijnen die handmatig uit de bergen zijn geplukt. Het is een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeskunde. van ingenomen medicijn, dat nodig is voor de menselijke gezondheid, het evenwicht van yin en yang in het lichaam aanpast, gericht is op het verbeteren van immuniteit, hormonen, depressie, mentale spanning, menopauze, vermoeidheid, depressie, slapeloosheid, migraine, bloedarmoede, hoge bloeddruk, cholesterol, gewichtsverlies, eczeem, psoriasis, jeuk aan de huid, acute en chronische gastro-enteritis en gynaecologische aandoeningen hebben goede effecten Chinese kruidenthee is een puur natuurlijke plant en kent geen bijwerkingen.