Reviews

UITSTEKEND
26 recensies op
Alcimari Meira Gonçalves
Alcimari Meira Gonçalves
2022-04-06
Ambiente agradável,música relaxante, exame minucioso, perfeito!
Koky Bsh
Koky Bsh
2022-01-04
Na jaren pijn op de nek en shoulder van de tweede behandeling heb ik geen pijn meer een geweldig resultaat goed mensen ik raad iederen om naar deze praktijk te komen.
Marja van Weeren
Marja van Weeren
2021-04-23
Ik had zware diarree, al een maand. Sliep niet meer omdat ik elk uur op de wc zat. Ben ten einde raad naar dr Ye gegaan, en dat was de beste beslissing ooit. Al na de eerste behandeling en de eerste portie kruiden sliep ik de hele nacht door. Hij spreekt slecht Nederlands (dat vindt ie zelf ook) maar hij voelt aan je polsen wat er met je aan de hand is, dus je komt er wel uit. Ik denk dat ik, ook als mijn darmen weer helemaal op orde zijn, regelmatig voor een 'onderhoudsbeurt' bij hem langs zal blijven gaan!
Shan shan van Eede
Shan shan van Eede
2021-04-03
Uitstekende behandeling gehad met dry needling voor mijn RSI klachten. Ik loop al jaren met nek- en schouderklachten met uitstraling naar mijn arm. Na velen fysio behandelingen helaas geen verbetering. Ik heb meneer uitgelegd dat mijn klachten zijn ontstaan door computerwerk. Hij vroeg mij de pijnpunten aan te wijzen en ging te werk met dry needling. Na de eerste behandeling voelde ik verassend genoeg al verlichting en zijn mijn pijnklachten flink verminderd.
niek onderweg
niek onderweg
2020-11-27
Wat een verademing deze zaak! Ik had jaren last van 3 bultjes op mijn rug die in de reguliere zorg niet weggingen. Na de thee en acupunctuur ging het snel weg. Ook de massage is erg goed voor de spieren en stress. Ga er heen, altijd eerlijk en goed.
Iryna van der Starre-Maryasheva
Iryna van der Starre-Maryasheva
2020-11-11
Ik ben naar dr Hua Xia geweest. Ik had erge last van mijn arm en na 6 behandelingen is een stuk beter met mijn arm. Ik ben blij dat ik hem bij Groupon gevonden heb. Ik ben zeer tevreden over zijn behandeling.Nu kan ik weer normaal leven en sporten.
Peter Schors
Peter Schors
2020-07-15
Zeer vriendelijke man hij helpt mij goed me fysio kan nog wat van hem leren zo Goede massage weet de plekjes goed te vinden veel minder last van me tietse reuma borstbeen voel me weer als nieuw minder benauwd en krampen zeer tevreden
Urs Nietveld
Urs Nietveld
2020-07-15
Ik ben zeer tevreden hij helpt mij goed zeer ernstig rugklachten met zenuwpijnen altijd daarna weer paar dagen bijna geen pijn en daarna stukken minder last sinds hij mij behandeld zeer vriendelijke en neemt de tijd voormij klaar is pas klaar zegt ie altijd de kruiden/pillen zijn niet duur en werken goed ben zeer tevreden over hem kom hier nu al paar weken en groot verschil met daarvoor