Reviews

UITSTEKEND
23 recensies op
Marja van Weeren
Marja van Weeren
2021-04-23
Ik had zware diarree, al een maand. Sliep niet meer omdat ik elk uur op de wc zat. Ben ten einde raad naar dr Ye gegaan, en dat was de beste beslissing ooit. Al na de eerste behandeling en de eerste portie kruiden sliep ik de hele nacht door. Hij spreekt slecht Nederlands (dat vindt ie zelf ook) maar hij voelt aan je polsen wat er met je aan de hand is, dus je komt er wel uit. Ik denk dat ik, ook als mijn darmen weer helemaal op orde zijn, regelmatig voor een 'onderhoudsbeurt' bij hem langs zal blijven gaan!
Lees verder
Shan shan van Eede
Shan shan van Eede
2021-04-03
Uitstekende behandeling gehad met dry needling voor mijn RSI klachten. Ik loop al jaren met nek- en schouderklachten met uitstraling naar mijn arm. Na velen fysio behandelingen helaas geen verbetering. Ik heb meneer uitgelegd dat mijn klachten zijn ontstaan door computerwerk. Hij vroeg mij de pijnpunten aan te wijzen en ging te werk met dry needling. Na de eerste behandeling voelde ik verassend genoeg al verlichting en zijn mijn pijnklachten flink verminderd.
Lees verder
niek onderweg
niek onderweg
2020-11-27
Wat een verademing deze zaak! Ik had jaren last van 3 bultjes op mijn rug die in de reguliere zorg niet weggingen. Na de thee en acupunctuur ging het snel weg. Ook de massage is erg goed voor de spieren en stress. Ga er heen, altijd eerlijk en goed.
Lees verder
Iryna van der Starre-Maryasheva
Iryna van der Starre-Maryasheva
2020-11-11
Ik ben naar dr Hua Xia geweest. Ik had erge last van mijn arm en na 6 behandelingen is een stuk beter met mijn arm. Ik ben blij dat ik hem bij Groupon gevonden heb. Ik ben zeer tevreden over zijn behandeling.Nu kan ik weer normaal leven en sporten.
Lees verder
marja kranendonk
marja kranendonk
2020-10-28
Lees verder
Peter Schors
Peter Schors
2020-07-15
Zeer vriendelijke man hij helpt mij goed me fysio kan nog wat van hem leren zo Goede massage weet de plekjes goed te vinden veel minder last van me tietse reuma borstbeen voel me weer als nieuw minder benauwd en krampen zeer tevreden
Lees verder
Urs Nietveld
Urs Nietveld
2020-07-15
Ik ben zeer tevreden hij helpt mij goed zeer ernstig rugklachten met zenuwpijnen altijd daarna weer paar dagen bijna geen pijn en daarna stukken minder last sinds hij mij behandeld zeer vriendelijke en neemt de tijd voormij klaar is pas klaar zegt ie altijd de kruiden/pillen zijn niet duur en werken goed ben zeer tevreden over hem kom hier nu al paar weken en groot verschil met daarvoor
Lees verder
Maltie Kandhai
Maltie Kandhai
2020-07-12
Hele fijne mensen. Weten goed wat ze doen en helpen goed aan de klachten. Ik ga hier ook voor mijn nek en schouders die vastzitten. Die worden dan goed gemasseerd zodat ik weer vooruit kan. Ik kom hier voor al mijn lichamelijke klachten.
Lees verder
sp zhu
sp zhu
2020-07-08
Geweldige . Ze kunnen de beste behandeling en goed masseren.
Lees verder
Roy Brand
Roy Brand
2020-07-07
Staat altijd voor uw klaar heeft met acupunctuur spanning uit mijn rug weg genomen. Heeft veel verstand en geven goede advies.
Lees verder